Prima ediție a Concursului județean „Eco HoReCa” – Tulcea 2022

În perioada 19-20 noiembrie 2022, s-a derulat prima ediție a Concursului județean „Eco HoReCa”, ca activitate principală din cadrul proiectului educațional județean cu același nume, inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea.

Parteneri în organizarea competiției au fost: Consiliul Județean Tulcea, Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu” Tulcea, Școala Profesională „Vasile Bacalu” Mahmudia, Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea, Liceul Tehnologic „Brad Segal” Tulcea și Asociația de părinți „Nicolae Cornățeanu”.

Grupul țintă a fost format din elevi ai claselor a X-a și a XI-a învățământ profesional, viitori lucrători în sfera serviciilor de cazare și alimentație. Scopul a vizat educarea tinerilor pentru a contribui la o dezvoltare durabilă socială, economică și de mediu în domeniul HoReCa.

Concursul a fost structurat pe trei secțiuni: „Armonie și confort”, „Delicii culinare” și „Talentul servirii”, în cadrul cărora participanții și-au valorificat în mod creativ competențele tehnice și ecologice prin susținerea unei probe teoretice, organizată la Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu” Tulcea și a unei probe practice, desfășurată la Pensiunea „La felinare” din comuna Mahmudia.

Au participat 38 de elevi, atât din județul Tulcea, cât și din alte patru județe ale Regiunii de dezvoltare de Sud-Est: Galați, Constanța, Buzău și Vrancea, pe care îi felicităm deopotrivă pentru abilitățile deosebite de care au dat dovadă, pentru rezultatele obținute, cât și pentru responsabilitatea cu care au răspuns provocării!

Adresăm mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea acestei prime ediții a concursului, precum și sponsorilor care și-au oferit susținerea cu promptitudine și generozitate!

Pentru mai multe detalii și imagini din timpul derulării competiției, vă invităm să consultați pagina de internet dedicată: https://ecohoreca.webnode.ro/galerie-de-imagini/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.