Operatorii economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și profesional pentru anul școlar 2024-2025 până la data de 8 decembrie 2023

Conform precizărilor Calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul profesional și dual în anul școlar 2024 – 2025, aprobat prin Ordinul M.E. nr. 6689 din 17.11.2023, operatorii economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și în învățământul profesional până la data de 8 decembrie 2023.

Pentru învățământul dual, operatorii economici adresează solicitarea de școlarizare Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (C.N.D.I.P.T.) prin e-mail, pe adresa tvet@tvet.ro, conform modelului de solicitare prezentat în anexa nr. 7 la calendar. Detalii suplimentare găsiți AICI.

Pentru învățământul profesional, operatorii economici înaintează solicitările de școlarizare către unitățile de învățământ din județ sau către Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, conform modelului de solicitare învățământ profesional prezentat în anexa nr. 6 la calendar. Detalii suplimentare găsiți AICI.

Pentru mai multe informații, precum și pentru descărcarea documentelor utile, vă invităm să consultați pagina noastră de internet, secțiunile Operatori economici/ Solicitare școlarizare învățământ dual/  Solicitare școlarizare învățământ profesional.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.