Ediția 2023 a Târgului de oferte educaționale, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, se desfășoară, în perioada 16-19 mai 2023, la Sala de Sport Multifuncțională „Daniel Iulian Pohariu” din municipiul Tulcea .

Printre expozanți se numără unitățile de învățământ din municipiul Tulcea, care au ofertă de școlarizare a învățământului liceal și profesional, pentru anul școlar 2023-2024, Palatul Copiilor Tulcea, precum și Clubul Sportiv Școlar Tulcea.

De asemenea, cu acest prilej, vizitatorii pot beneficia de serviciile de consiliere oferite de către Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Tulcea, precum și de către Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Tulcea.

Târgul ofertelor educaţionale continuă, în perioada 22-26 mai 2023, cu promovarea ofertei de școlarizare a unităților de învățământ de nivel liceal și profesional din localitățile Măcin, Babadag, Sulina, Isaccea, Luncavița, Topolog și Mahmudia.

În perioada 24-27 mai 2022, la nivelul județului Tulcea, Târgul de oferte educaționale s-a desfășurat și cu prezență fizică, fiind organizat în 8 centre:

  • Palatul Copiilor Tulcea
  • Liceul „Dimitrie Cantemir” Babadag
  • Liceul Teoretic „Gheorghe Munteanu Murgoci” Măcin
  • Liceul Teoretic „Constantin Brătescu” Isaccea
  • Liceul Teoretic „Jean Bart” Sulina
  • Liceul Tehnologic Topolog
  • Liceul Tehnologic „Simion Leonescu” Luncavița
  • Școala Profesională „Vasile Bacalu” Mahmudia

Scopul acestei acțiuni l-a constituit cunoașterea posibilităților de continuare a traseului educațional, la nivelul județului nostru, de către viitorii absolvenți ai învățământului gimnazial.

În cadrul evenimentului, unitățile de învățământ liceal și profesional și-au prezentat oferta educațională, în conformitate cu Planul de școlarizare aprobat pentru anul școlar 2022-2023, baza materială existentă, performanțele realizate de elevi și diferitele oportunități de formare și dezvoltare personală și profesională, oferind astfel un suport pentru orientarea în carieră elevilor din clasele a VIII-a, precum și părinților acestora.

Târg virtual IPT Tulcea 2022

Târg virtual IPT Tulcea_2021